Felhasználás feltételei

Felhasználó jogosult a weboldalon keresztül támogatóként hozzájárulni az A Billion Lives című film magyarországi premierjéhez az alábbi formákban:

  • Kizárólag anyagi támogatás: Ezen támogatás(ok) megvásárlásával anyagi támogatást nyújt a hazai rendezéshez, melynek kompenzációjaként semmiféle ellenszolgáltatásra nem válik jogosulttá, meghívóra nem tart igényt a díszbemutatóra.
  • Vetítésen való részvétel: Ezen támogatás(ok) megvásárlásával anyagi támogatást nyújt a hazai rendezéshez, melynek kompenzációjaként 2.500 Forintonként 1 fő belépésére vásárol jogot a díszbemutatón való részvételre. Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Amennyiben az azt követő afterpartyn is részt kíván venni, azt a megfelelő lépésnél kell jeleznie. FONTOS: az afterparty helyszíne korlátozott befogadóképességgel rendelkezik! Az igényeket a beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel/fogadjuk el, így amíg írásos visszaigazolást nem kap a támogató, addig az nem tekinthető véglegesnek!
  • Kiemelt támogatás: Ezen támogatás(ok) megvásárlásával kiemelt anyagi támogatást nyújt a hazai rendezéshez, melynek kompenzációjaként támogatásonként 1 fő belépésére vásárol jogot a díszbemutatón való részvételre. Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.  Amennyiben az azt követő afterpartyn is részt kíván venni, azt a megfelelő lépésnél kell jeleznie. FONTOS: az afterparty helyszíne korlátozott befogadóképességgel rendelkezik! Az igényeket a beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel/fogadjuk el, így amíg írásos visszaigazolást nem kap a támogató, addig az nem tekinthető véglegesnek!

Dresscode/Öltözködési szabályok: Semi-formal, azaz uraknak öltöny, nyakkendő, míg hölgyeknek elegáns ruha.

DIRECTED BYlorem vestibulum
WRITTEN BYFusce pulvina & Nam cursus

FILMSTUDIONAME PRESENTSAN Fusce suscipit PRODUCTIONA laoreet a PICTURE lobortis neque CASTINGBY risus vulputate COSTUMESBY enim leo PRODUCTIONDESIGNER libero tortor DIRECTOROFPHOTOGRAPHY gravida tellus MUSICBY endrerit sagittis EDITEDBY Maecenas dictum EXECUTIVEPRODUCER tincidunt lobortis PRODUCEDBY Cras pellente STORYBY vitae pelle SCREENPLAYBY Duis accumsan WRITERDIRECTEDBY Nam purus